آمریکا و وضعیت افغانستان الاحبار: اولین خبرگزاری مستقل موری

[ad_1]

مطبوعات آمریکا پس از تصمیم رئیس جمهور بایدن برای خروج از افغانستان و اعلام مسئولیت کامل این تصمیم که هدیه ای به مخالفان این شخص در سیاست آمریکا بود ، رحم نکردند.

اردوگاه جمهوری خواهان و ترامپ ، که با زور بازگشتند ، در مورد اعتبار آمریکا صحبت کردند که بایدن توسط سیاست های پوچ او وسوسه شده بود ، روزنامه های بزرگ آمریکایی. واشنگتن پست ، نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال ، که سرفصل های آنها نزدیک بود ، از خیانت در اعتماد و ناامیدی و همچنین اشاره ای به شکست آمریکا در سایگون ، ویتنام در 1975 و از دست دادن رویای آمریکا برای یک افغانستان دموکراتیک و یک دولت مدرن پس از 20 سال جنگ.

شاید بدترین توجیه بایدن این باشد که ادعا می کند که افغانستان قبرستان امپراتوری های بزرگ است و تاکید می کند که هیچ نیروی نظامی نمی تواند روند وقایع را در افغانستان تغییر دهد.

همچنین بایدن آمریکا از بیش از 2 تریلیون دلار هزینه شده توسط وزارت خزانه داری آمریکا در سراب باقی و بازسازی ارتش افغانستان که شیعیان و جاده ها را در روزهای اولیه اخراج طالبان از پایتخت کابل پراکنده کرده بود ، شکایت کرد. جهان.

نگران کننده ترین آن ورود شدید روسیه و چین به صحنه افغانستان و روابط خوب با طالبان است که روابط اقتصادی و سیاسی را در روزهای آینده متبلور می سازد ، به ویژه اینکه افغانستان دارای منابع معدنی است که قدرت های بزرگ برای آن می جنگند. در بیست سال در افغانستان به صفر دست یافت.

خلاصه ای از آینده آمریکا و مخمصه در افغانستان این است که موافقت شود که مجبور به برخورد با طالبان به عنوان حاکم رسمی این کشور و تسریع در مذاکرات مستقیم با جنبش از طریق میانجی قطر برای اطمینان از حفظ شخص با ایمن حمل و نقل آنها باشیم. سربازان ، شهروندان و همکاران ، و شکایت از ثروت نظامی “سلاح های مدرن – تانک – هلیکوپتر -” میلیاردها دلار در دست طالبان است.

در فضای داخلی آمریکا ، این با تصمیم مردمی بایدن برای خروج برابر است و صحنه تشییع جنازه سربازان آمریکایی به چشم نمی آید ، اگرچه جنجال بین سیاستمداران در مورد روش خروج است که آمریکا را به یاد گذشته خود در ویتنام در سال 2011 می اندازد. 1970s. و کشتن ، زخمی شدن و دستگیری سربازان آمریکایی در خلیج خوک ها در سال 1961. در پی عملیات ترور فیدل کاسترو ، رئیس جمهور کوبا.

بین این زمان حال و گذشته ، این سgentال فوری مطرح می شود: آیا دوران آمریکایی که آمریکا در صنعت فیلمسازی هالیوود و رسانه های ایدئولوژیکی آن ایجاد کرده است به پایان رسیده است؟

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید