[ad_1]
News (Nouakchott) – در گزارش بین المللی منتشر شده توسط “Changing Market” می گوید تغییر بازارها “ با همکاری شبکه Greenpeace-Africa Greenpeace آفریقا کاهش ذخایر ماهی کارخانه های تولیدکننده پودر ماهی و روغن ماهی ، امنیت غذایی و اشتغال در سنگال و موریتانی را تهدید می کند.
این گزارش تأیید می کند که موریتانی اولین تأمین کننده این منطقه به کارخانه های اروپایی است ، زیرا به تنهایی 110 هزار تن آرد ماهی تولید می کند که 18 درصد آن برای بازار اروپا تهیه می شود و 35 هزار تن روغن ماهی تولید می کند که 70 درصد آن به بازار اروپا اختصاص دارد. .
این گزارش می افزاید که فقط در سال 2019 ، فرانسه بیش از 60 درصد واردات روغن ماهی مورس در اروپا را دریافت کرده است ، در حالی که اسپانیا وارد کننده اصلی روغن ماهی سنگال است. به دلیل ارتباط آنها با شرکت هایی که مستقیماً درگیر این رسوایی هستند. طبق این گزارش
در این گزارش آمده است كه بین ژانویه و ژوئن سال 2020 ، تولید روغن ماهی مورس علی رغم شرایط تحمیل شده از سوی اپیدمی تاج ، 20 درصد نسبت به سال 2019 افزایش یافته است.
گزارش با کمک مارک های فرانسه متوقف شد E.Leclerc وکارفور واوچان ومونوپریکس وکازینو وی افزود ، در این فرسودگی ، حرص و طمع این شرکت ها آنها را به بهره برداری از ماهیگیران سنتی سوق می دهد.
این گزارش حاکی است که موریتانی و سنگال توافق نامه ای را در سپتامبر 2019 امضا کردند که به 400 قایق سنگالی اجازه می دهد 50 هزار تن ماهی ساردین را در آبهای سرزمینی موریتانی صید کنند. با این حال ، یک ماده از این توافق نامه نیاز دارد که ماهیگیران محصولات خود را در بندرهای موریتانی بکارند. که کارخانه های تولید پودر ماهی و روغن ماهی را تأمین می کند.
این گزارش بیان می کند که این اتفاق در شرایطی رخ می دهد که ماهیگیری سنتی تنها راه تأمین محصولات شیلاتی در بازارهای محلی است ، افزود: بیشتر این محموله ها به صنعت خوراک اختصاص دارد که 23٪ آنها برای صنایع غذایی خوک ها در نظر گرفته شده است.
حفظ اطلاعات
این گزارش می گوید روابط تجاری بین کارخانه های اروپایی و شرکت های تأمین کننده محلی مانع دستیابی به اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع شده است ، و شرکت ها سعی می کنند عناصر آنچه در این گزارش به عنوان یک رسوایی توصیف شده است را بپوشانند ، علیرغم پول هنگفتی که این شرکت ها از هزینه خود کسب می کنند برای سلامتی و غذای مردم محلی.
این گزارش تأیید می کند که چهار شرکت اول اروپایی در این صنایع ، یعنی (Cargil Agua Nurution ، EWOS ، Mowi و بایو مارفقط در سال 2017 ، 3.3 میلیارد دلار سود کسب کرده است.
این گزارش در مورد خطرات ناشی از پیامدهای بهداشتی و زیست محیطی کارخانه های تولید آرد ماهی هشدار می دهد. در موریتانی ، کشوری که بیشترین تعداد کارخانه تولید آرد ماهی را دارد ، بسیاری از ساکنان مناطق مجاور کارخانه ها از بیماری های مزمن و بیماری های تنفسی شکایت دارند ، و همچنین موارد بیماری های پوستی. برای آسیب محیطی به مناطق دریایی مجاور کارخانه ها.
دستکاری اعداد
در این گزارش آمده است كه سازمان غذا و كشاورزی (FAO) در گزارشی در مورد وضعیت ذخایر ساردین تهیه شده در سال 2019 بر این منطقه ، بر ضرورت فوری كاهش عملیات ماهیگیری حداقل 50٪ كه شركتها به آن پایبند نیستند ، تأكید می كند.
این سازمان تأیید کرد که با تأیید شماره ها در طول تهیه گزارش ، مشخص شد که شماره های ارائه شده توسط مقامات صادر کننده با شماره های ارائه شده توسط مقامات وارد کننده متفاوت است ، که این امر دستکاری و تلاش برای پنهان کردن میزان تخلیه را توضیح می دهد. ثروت
بر اساس یک پایگاه داده ، این گزارش در موریتانی ارائه شده است نقشه تجاری وی گفت که وی در سال 2019 3،891 تن روغن ماهی به نروژ صادر کرده است که با شماره های تجاری 150410 و 150420 ثبت شده است ، اما داده ها و ارقام مجاز توسط نروژ متفاوت است. در همان سال ، فقط با شماره 150420 ، نروژ گفت که 24 344 تن وارد کرده از موریتانی
این گزارش بیان می دارد که آگاهی از میزان تخلیه منابع دریایی در این کشورها مستلزم دانستن این نکته است که تولید یک تن پودر ماهی به 4 تا 5 تن ماهی نیاز دارد.
این گزارش ، دولت های موریتانی ، سنگال و گامبیا را مسئول عنوان می کند ، زیرا آنها دیگر قادر به مدیریت صحیح منابع شیلات دریایی مشترک نیستند.
در این گزارش ، Greenpeace آفریقا خواستار توقف در صید ماهی برای مصرف انسان در غرب آفریقا برای افزایش تقاضا برای آرد ماهی و روغن ماهی در اتحادیه اروپا شد.
مردم گرسنه می خورند تا به هیولاها غذا دهند
در این گزارش تحت عنوان “تغذیه وحش: چگونه صنایع غذایی و آبزی پروری اروپا غذا را از جوامع غرب آفریقا می دزدند” ، بیان می کند که مقادیر صادر شده طی سال های گذشته برای تأمین 33 میلیون نفر در منطقه کافی است.
این گزارش آنچه او را به عنوان تأثیرات مخرب تجارت آرد و روغن ماهی آفریقای غربی توصیف می کند و اینکه چگونه آبزی پروری اروپا و صنعت خوراک مواد غذایی را به جوامع آفریقای غربی هدایت می کنند ، بررسی می کند.
این گزارش تأیید می کند که هر ساله بیش از 500000 تن ماهی از آفریقای غربی صید می شود تا به غذای ماهی و روغن ماهی تبدیل شده و سپس به بازارهای اروپا و آسیا صادر شود ، افزود: این صنعت جمعیت سنگال مرکزی را محروم می کند و دسترسی به دریا. کشورهایی مانند مالی و بورکینافاسو از یکی از منابع آنها. پروتئین اصلی.
گزارش بین المللی تأکید می کند که قربانیان اصلی این صنعت ، پردازنده های ماهی زن هستند که به طور سنتی برای خشک کردن و فروش ماهی در بازارهای محلی کار می کنند ، همچنین ماهیگیران صنعتگر در کشورهای منطقه ، که معیشت خود را از رقابت و از بین رفتن از دست می دهند ، ثروت. از ماهیگیری صنعتی خارجی.
این گزارش معتقد است که بهره برداری بیش از حد از ذخایر ماهی در این کشورها مشکلات موجود را تشدید می کند و چالش های خسارت کارخانه های تولید ماهی و روغن ماهی را که برای محیط زیست مضر هستند و امنیت غذایی ، معیشت و شغل میلیون ها نفر را در آفریقای غربی به خطر می اندازد ، افزایش می دهد.
در این گزارش آمده است كه كشورهای آفریقای غربی تأمین كننده كنج ماهی و روغن ماهی به ویژه روغن ماهی در بخش آبزی پروری در اروپا هستند و می افزاید: منابع ماهیگیری دریایی مانند ساردین های گرد ، ساردین های تخت و بونگ در حال حاضر قربانی ماهیگیری بی رویه در این منطقه هستند. ماهیگیری آنها برای پودر ماهی و روغن ماهی به منظور تغذیه ماهیان پرورشی ، تولید مواد آرایشی یا تولید غذای حیوانات اهلی ، مشکلات موجود را بیشتر می کند و تخلیه منابع را تسریع می کند.
این گزارش نشان می دهد که مقدار غذای ماهی و روغن ماهی به اروپا از 13000 تن در سال 2010 به 170،000 تن در سال 2019 افزایش یافته است ، که نشان می دهد صنعت پودر ماهی و کره در تلاش است یک منبع غذایی مهم را به مزیت دامپروری تبدیل کند.
این گزارش تأکید می کند که ضعف حکومتداری در کشورهای منطقه ، صید غیرمجاز و غیرمجاز و بهره برداری بیش از حد از ذخایر ماهی توسط صنایعی مانند کارخانه های تولید آرد ماهی و روغن ماهی ، عواقب جدی برای مردم محلی دارد ، زیرا یکی از مهمترین آنها را محروم می کند – بر اساس این گزارش ، منابع مهم تغذیه محلی و یکی از مهمترین منابع درآمد جمعیت آفریقای غربی به عنوان یک کل ، که باعث می شود مردم به یک رژیم غذایی ناموفق متوسل شوند.
[ad_2]