یک مهندس اطلاعات تایید شده از قاچاق طلای مورس را گزارش می کند

[ad_1]

خبر (نواکشوت) – مهندس موریتانی شیخ شوکرود محمد صالح با استناد به داده های موریتانی مبنی بر اینکه فقط 15٪ از صادرات طلا به امارات متحده عربی در مقایسه با داده های موریتانی و داده های موریتانی من از دبی ، پیشنهاد می کند که درصد قابل توجهی از طلای موریتی قاچاق است.

اولد محمد صالح ، فارغ التحصیل دانشگاه آریزونا در ایالات متحده ، با شماره های اعلام شده توسط نخست وزیر محمد اولد بلال در سخنرانی خود در مجلس چند روز پیش متوقف شد ، جایی که وی گفت که استخراج طلای صنایع دستی در سال 2020 – 5600 کیلوگرم به ارزش بیش از یک میلیارد اونس و ایجاد 45000 فرصت شغلی مستقیم و بیش از 97،000 شغل غیرمستقیم.

محمد صالح پیر با تأیید اینکه در این ارقام خطایی وجود دارد تردیدی نیست ، افزود: متوسط ​​قیمت طلا در سال 2020 1867 دلار در هر اونس است ، به این معنی که ارزش 5600 کیلوگرم حدود 368 میلیون دلار یا 129 میلیارد دلار است. اونس قدیم (به جای یک میلیارد موجود در سخنرانی نخست وزیر ، 13 میلیارد جدید).

محمد صالح پیر گفت که اختلاف در ارقام وی یادآور تحقیقاتی است که رویترز در سال 2019 در مورد طلای آفریقا هنگام بازگشت به آن و استفاده از روش مورد استفاده آژانس طلای آفریقا برای طلا در موریتانی منتشر کرد.

محمد صالح پیر – گفت که داده های گمرک امارات می گوید که واردات طلا از موریتانی بین سالهای 2012 و 2018 بالغ بر 6141 کیلوگرم طلا بوده و به 210 میلیون دلار رسیده است. از طرف دیگر ، مقدار ذکر شده در داده های مورس بسیار کمتر است ، زیرا از 871 کیلوگرم فراتر نمی رود (یعنی فقط 15٪ از آنچه گمرک دبی اعلام کرده است) ، به ارزش 26 میلیون دلار.

در مقاله ای با عنوان “قاچاق طلا: آیا موریتانی یک استثنا است؟” طلا برای پادشاهی سواتینی در آفریقای جنوبی. سوازیلند لند اوسواتی ، همانطور که شاه اخیراً تصمیم گرفت آن را صدا کند ، گفت که این پادشاهی ، برخلاف دبی ، مقصد شناخته شده طلا نیست زیرا از فقر و فساد رنج می برد و سو as ظن های زیادی در مورد آن به عنوان پناهگاه ثروت غیرقانونی دارد. “

اولد محمد صالح ابراز امیدواری کرد که پرونده موریتانی استثنایی در قاره آفریقا از نظر قاچاق طلا باشد ، از کسانی که توضیحی در مورد اختلاف تعداد اعلام شده در موریتانی و امارات دارند ، خواه مقامات یا دیگران برای کمک به افکار عمومی به شکلی که باعث ایجاد سردرگمی شود.

اولد محمد صالح به اهمیت ارائه اطلاعات در مورد و تسهیل دسترسی به فعالیت های معدنی اشاره کرد و افزود که در سپتامبر 2005 موریتانی تصمیم مهمی را برای پیوستن به طرح شفافیت صنایع استخراجی اتخاذ کرد ، اما هنوز برای دستیابی به اطلاعات مشکلات اساسی وجود دارد.

محمد سالم پیر با عدم دستیابی به شماره حفاری صنایع دستی یا در وب سایت بانک مرکزی یا در سایت وزارت معادن و یا در سایت اداره آماری ، نمونه ای از آن را ذکر کرد.

مهندس تأكید كرد كه تمام استراتژیهای ترویج صنایع استخراج اگر با شفافیت آغاز نشوند محكوم به شکست هستند

اولد محمد صالح اکنون در شرکت های معدنی در آشیل کار می کند ، که قبلاً سالها در شرکت ملی صنعت و معدن SNIM کار کرده و با شرکتهای معدنی آمریکایی در آریزونا کار کرده و همچنین دارای مدرک MBA از آمریکا است.

ــــــــــــــــــــــــ

– برای خواندن متن کامل مقاله ، اینجا را کلیک کنید یا به بخش “بررسی ها” مراجعه کنید

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید